Tressebøllevej 12, 5953 Tranekær

Tressebøllevej 12, Tressebølle, 5953 Tranekær.
Denne spændende ejendom har en helt særlig beliggenhed, helt ugenert, ingen naboer, man ankommer til ejendommen af en 450 meter lang privat vej midt i det måske skønneste landskab, som Danmark kan præstere, man kører igennem store herregårdsmarker til ejendommen der ligger gemt i en lille skov
Disse prægtige omgivelser er ikke blot til glæde for mennesker, men er også hjemsted for et righoldigt udvalg af danske dyrearter, både rådyr og dådyr færdes dagligt på ejendommen.
Det er ikke så sært at det var på Langeland, at Adam Oehlenschläger fandt inspiration til nationalsangen ”Der er et yndigt land”.
Ejendommen var oprindelig et mindre landbrug opført i 1920, stuehuset havde et boligareal på 79, men i 1972 blev der opført et nyt hus ved siden af det oprindelige med et boligareal på 116 kvm det nye hus har status som fritidshus. Boligarealet udgør således 195 kvm.
Huset vil være en perfekt ejendom til 2 eller flere familier som fritidshus.
Husene indeholder: 5 store soveværelser. 2 stuer. 1 alm. køkken. 1 køkken/Alrum. 2 badeværelser.
Der henvises til medfølgende grundplan.
Ønsker man en fredeligt beliggende ejendom, eller vil man bare nyde Langelands fantastiske natur og mange kulturelle aktiviteter vil denne ejendom være et perfekt udgangspunkt.

Kontakt os

Bestil fremvisning