Syrenvej 2, Stoense Udfl, 5953 Tranekær

Et hus, der har alt, hvad man kan ønske sig af et rigtigt sommerhus. Et boligareal på 78 m2 og en grund på 1.400 m2 med gammel randbeplantning og frugttræer. Huset er særdeles veludstyret og indeholder: Stor opholdsstue med brændeovn og udgang til syd- og vestvendt træterrasse. 2 badeværelser med gulvvarme, åbent køkken, 2 soveværelser med dobbeltsenge, Annex med køjerum med 2 sovepladser, toilet med vaskekumme samt bryggers med klinkegulv og vaskemaskine.
Udhus med plads til cykler, surfbræt, åleruser, fiskestænger, påhængsmotor og hvad man ellers har brug for, når der skal holdes ferie.

Huset ligger 400 m fra børnevenlig strand, 800 m fra stor statsskov og ca. 2 km syd for Lohals havn og marina, hvor beboere i områder kan få billig bådplads, og som er et miljø med herligt feriestemning for børn såvel som for voksne.
Det smukke landskab på Nordlangeland veksler mellem idylliske bøgeskove og store herregårdsmarker, og hele herligheden omkranses af kilometervis af gode badestrande og fiske-pladser.
Det var da også på Langeland, Oehlenschlæger fandt inspiration til nationalsangen "Der er et yndigt land".
For 2019 foreligger der en udlejningsaftale med et sommerhusudlejningsbureau.

Kontakt os

Bestil fremvisning